måndag 13 november 2017

Julklappar till mamma med mera 2017


Hej!

Hur går det med julklappsinköpen? Har ni börjat än? Eller är ni redan klara?

Själv har jag varit ute i god tid som vanligt. Sonens julklappar är i stort sett färdiga och efter helgens resa till Rom har jag även kunnat bocka av flera julklappar till tjejerna också. Jag älskar att suga på karamellen länge och börja handla direkt efter sommaren. Även några paket till barnens paketkalendrar är färdiga, men där återstår en hel del jobb innan alla tre barn har fått 24 paket var. Bortsett från barnen köper jag inte så många paket längre. Vår paketlek kräver 6 könsneutrala saker som kan passa till vem som helst mellan 30-70 år och eventuellt något fint till maken. Min mamma brukar också få något passande men till henne är det svårast att hitta något. Som den nätshoppare jag är har jag precis börjat scanna internet efter en prisvärd men ändå klockren julklapp till henne. Jag har några alternativ, måste bara förhöra mig lite om vad hon önskar sig i år och vad hon faktiskt behöver. Fast egentligen brukar jag gå på magkänsla och köpa det som jag tycker att hon behöver. Tyvärr har jag för vana att suga på just hennes julklapp lite för länge och risken då är att det slutar med en inte allt för genomtänkt present. Men inte i år inte! Ingen julklappsstress här inte!

En sida som jag hittade när jag surfade runt i jakt på julklappar är presenter.se. Här hittade jag massor med julklappar till mammor (och pappor och morföräldrar också för den delen.) Här fanns det en hel del kul både när det gäller julklappar och till släktens paketlek. Men som sagt, just nu ligger fokus på en julklapp till min kära mor. Här kan man enkelt söka på vilken typ av mottagare man ska handla till, till vilket typ av tillfälle och sedan kan man välja prisintervall. Askalas! Det går även att personalisera en hel del av gåvorna. Vill man vara extra generös så finns här även upplevelser att ge bort som jag egentligen tycker är roligast att både ge och få.  Men då min mamma och jag inte riktigt har samma syn på vad som är kul att göra så är det nog bästa att jag håller mig till en mer traditionell gåva att lägga under granen. Jag kan såklart inte skriva ur här vad jag ska köpa då mamma är en flitig läsare av bloggen men det lutar åt antingen lite vardagslyx eller något personligt från barnbarnen. 

Kramar

Inga kommentarer: