måndag 9 oktober 2017

På mitt godisbord
Hej!
Har ni börjat länga efter jul än?
Åh vad jag är laddad för julbak och julgodistillverkning. Finns så många recept som jag bara måste testa, gamla som nya.  Åh vad jag hatar att vänta! Jag vill börja nu, nu, NU! Lussebullar, saffransskorpor och pepparkakor...Mums!
Visar en bild från förra årets godisbord någon dag innan jul i en lite snål tappning. Det är en hel del som saknas såklart (tryffel, snickers, knäck, marsipan etc) men då mycket ska förvaras kallt får det endast komma fram när vi får gäster. Normalt brukar pepparkakshuset även stå på gottebordet men det fick bo i köket förra året och sprida en julig doft. Och klubbarna är gammaldags köpeklubbor som blivit en tradition från när jag bodde hemma de går åt fort. 

Har du ett speciellt godisbord? Det har liksom alltid varit mitt projekt under alla år vi kört "knytis". Ingen litar på mina kockkunskaper så godis och dessert blir min grej. Men senaste året har vi börjat köra knytis när det gäller godis också. Så vissa saker massproduceras så att det räcker till hela släkten medan annat bara görs för att njutas av hemma. 

Kramar


Inga kommentarer: