torsdag 1 december 2016

En riktigt julig morgon


Hej!

Alltså, Selmas saga, jag säger bara wow! Nu kan ingen komma och klaga på att det är en julig julkalender. Vilka miljöer, helt fantastiskt. Hoppas att resterande 23 avsnitt håller samma höga klass. Jag och stora dottern ställde klockan extra tidigt och tassade ner med tjocka täcken och åt frukost med tända ljus framför tv:n innan skolan. Första avsnittet MÅSTE ses på morgonen. Och inget avsnitt ska helst ses på svtplay även om det såklart är bra att ha som reservplan. Det bästa av allt är att jag kommer sitta bänkad även ikväll då sonen inte ar hemma imorse. Första pirret av julkänsla kändes lite svagt i magen och det är nog det bästa betyget en julkalender kan få. Roligt att alla julbloggare som jag följer på IG för en gångs skull verkar vara eniga. 

Åh vad jag önskar att den hade visats på tv när jag var barn, istället för vissa andra bedrövliga kalendrar som man inte ens minns namnet på. 

Kramar


2 kommentarer:

Annas Strålande Jul sa...

Håller med till hundra procent! Riktig höjdare har de fått till i år som verkligen känns julig. Även om jag gillade kalendern jättemycket förra året, kan jag förstå de som inte gjorde det. Hoppas också att de restrerande avsnitten är lika bra!

Jenniiz Glittriga Julmys sa...

WOW säger jag, håller oxå med!! Årets julkalender innehåller allt en julkalender ska innehålla, både spänning och magi samt massor av julkänsla. Jag som var besviken över förra årets julkalender.
Barnen och jag satt som klistrade, å då är mina tonåringar...