onsdag 16 november 2016

Fler julklappstips, fuljuliga kläder och finheter

Hej!
Eftersom jag fortfarande är sjuk och väldigt uttråkad fortsätter vi med del två av min lilla lista som jag påbörjade i måndags med kuligheter och juligheter från ASOS.  Det här inlägget kommer bli alldeles för långt men häng med hela vägen till slutet för man blir glad av dessa bilder. Idag bjuder jag på ett gäng lekfulla julkappstips, saker jag själv gillar på riktigt och faktiskt funderar på att köpa och juliga kläder med tillhörande accessoarer som jag definitivt inte kommer köpa. Vi börjar med kläderna.

De här två jultröjorna tillhör de mer diskreta varianterna hos ASOS. Den till vänster kostar 325kr) Den till höger har dessutom inbyggd belysning, vilket egentligen kanske inte är så diskret men så jäkla häftigt! Tyvärr skulle min man aldrig sätta på sig en jultröja annars hade jag köpt den direkt. Den är just nu på rea för 375kr. Jag ska leta efter en mer feminin variant med inbyggda lampor. 

Jag har svårt att se att det finns särskilt många män som skulle vilja ha på sig den här. Onepiece överhuvudtaget brukar inte vara jättepopulärt och en onepiece i form av en elf, njaa.  Men ändå, man blir glad av den. För 438kr blir den din!
Ja, bilden talar för sig själv. Tröjan också. Eller tröjorna beroende på hur man ser det. Det är alltså två tröjor i en. Vad man ska göra med armen som inte får någon ärm är dock oklart. Troligtvis hålla sin partner i handen för jag förutsätter att endast nykära par kan komma på tanken att köpa en sån här tröja. Själv är jag liiite mer mån om mitt utrymme. 275kr kostar den. 
Dessa två tröjor är inte så galet överdrivna och amerikanska men ändå juliga. Dessa två skulle jag kunna, och funderar på att, köpa.  375kr för den till vänster och 250kr för den röda.

Sova kan man göra i det mesta, det är inte så noga. Så varför inte en Elfpyjamas (250kr) eller en med "Äntligen hemma" (225). Ascoola!
Nu är ju inte kalkon en tradition här i Sverige även om många (vi) äter det på annandagen. Men hade det varit en skinktoffel så hade jag slagit till direkt. Nej det hade jag såklart inte men lite roliga är dem för 200kr. Kalkonmössa däremot - nej, bara nej! Min blir du sugen så kostar den 125kr. 
Känner du någon som inte gillar julen? Då är Grinchenstrumporna en kul present. Till dess motsats är strumporna till höger ett bättre alternativ. 100kr styck!
Det har blivit lite trendigt även i Sverige med diverse hårprylar med julanknytning. Dock var den här ny för mig. Ingenting som jag skulle köpa men man skulle garanterat bli ensam om den på julfesten. 100 pix!
Jag är kär! Den supersöta renväskan och lilla portmonän skulle jag gärna vara stolt ägare till. Kanske inget jag drar med till ICA men ändå, så söta! Renen kostar 350kr och snöflingan 125kr. Finns massor med fina små väskor i juliga former. 

Lite blandat krafs som min dotter skulle älska. Sötaste pepparkaksformarna för 88kr med en ren i ett utförande jag inte sprungit på tidigare. En pastellig mugg med sugrör för 63kr och en mintgrön glitterbambi för 125kr kan ju omöjligt bli fel när man är 7 år. 

Fler söta prylar. Lite lagom kitchigt sådär. En ask med guldfågel (63kr), en smyckeshållare i form av en flamingo (106kr) som tydligen är hett nu och en.. hund? (81kr)

Nu är ju jag väldigt dålig på att skicka julkort men skulle jag göra det så hade jag absolut valt någon av dessa. Renpåsarna till höger passar fint till typ allt! 

Guld! Jag är så inne på guld just nu efter att ha varit en silvermänniska senaste 10 åren. Banner till nyårsfesten för 125kr. Och ytterligare ett julkort för 57kr som bjuder på en glitterstav. 

Så fina julgranskulor i form av skogsdjur för 125kr. Sonen skulle dö av lycka!


1 kommentar:

Carina - Julpussar sa...

Elfpyjamasen och pepparkaksformarna beställde jag häromdagen! :)
Asos är lite av en guldgruva när det kommer till kitchiga julprylar...