måndag 24 oktober 2016

Ny bloggdesign, domänstrul och bloggförberedelser

Hej!

Jag hälsar er och den här gråa måndagen välkommen med en ny header som jag slängde ihop lite snabbt. Just nu genomgår bloggen en liten förändring. En lite modernare, enklare stil ska den få. Kikar mest bara in för att önska er en härlig vecka. Själv har jag en monstervecka på jobbet så bloggen blir nog vilande om det inte händer något superjuligt eller jag får en stund över. Men tålamod mina vänner, förutom en ny bloggdesign jobbar jag med att förbereda nya inlägg, fotografera och redigera en massa bilder och letar upp recept att testa. Så snart är jag i full gång igen!

Dessutom verkar det vara lite strul med min domän (igen). Så en fråga till er läsare, när ni skriver julbloggen.se (utan www alltså) kommer ni hit eller till en "parkerad domän hos Binero" - sida?

En fråga till, vill ni att texten ska vara centrerad eller inte?!

Sköt om er så länge!
Kramar 

5 kommentarer:

Sofies julblogg sa...

När jag skrev julbloggen.se kom det upp en error-sida, inget om binero. Lycka till med din monstervecka!

Jul i Laloland sa...

Supersnygg header.
Blir 404 error när jag skriver in.
Jag tycker för övrigt inte att texten ska vara centrerad i långa inlägg. I kortare funkar dock båda.
I recept funkar dock alltid centrerat.

ser fram emot nya inlägg =)

Emelie sa...

Jag kommer till "parkerad domän hos Binero" när jag utelämnar www. Håller med föregående - inte centrerat i för långa inlägg. Kan även tycka att raderna är lite väl långa, dvs kolumnen är lite bred.

Ellinor sa...

Även jag kommer till parkerad domän-sidan. Gällande centrerad text eller icke, tycker jag att det är lättare att läsa en vänsterjusterad text.

Johanna firar jul ♡ sa...

Egna domäner utan 'www' verkar inte fungera på Blogger, det gör i alla fall inte mina.
Jättefin header! Jag föredrar vänsterjusterad text.