torsdag 20 oktober 2016

Decembertävlingar

Hej!
Att december är världens bästa månad vet ju vi redan. Men senaste året har december även fått en annan innebörd för mig. Barnen har sina paketkalendrar, adventskalendrar och julkalendern på tv. Vissa vuxna kör även på en egen variant med tex choklad, öl, te etc. Men för min del är december den ultimata tävlingsmånaden! Massor av företag har olika julkalendrar både på Facebook och Instagram och förra året var första gången som testade att vara med. Jag satsade uteslutande på Instagramtävlingar och främst tävlingar där det var juliga bilder som gällde. För är det något som jag har på min IG (och hela datorn) är det juliga bilder. Jag deltar bara i tävlingar där priset är något som jag verkligen vill ha och det finns en rimlig vinstchans. En massa småskit som blir liggande i lådorna känns onödigt att ödsla energi på (om det inte kan ges bort i julklapp) och en tävling där flera tusen personer deltar känns som bortkastad tid. 

Endast en tävling handlade inte om bilder utan var en frågesport där man skulle svara snabbast på en fråga gällande det företaget varje dag. En väldigt tidskrävande tävling insåg jag alldeles försent som stal både tid och energi (man var tvungen att svara supersnabbt när frågan publicerades någon gång mellan 11.30-13.00) Även fast jag hade god lust att ge upp många gånger så bet jag mig kvar och det slutade på en första plats!

Mina vinster 2015
En 10 kvadratmeter fototapet som jag suktat efter i flera år från Mr Perswall (Värde 2500kr) Egentligen en Halloweentävling men den får vara med här ändå.


En visp med inbyggd termometer från HBO Nordica (Värde ca 300kr) Hur bra som helst och gjorde kolatillverkningen så mycket enklare. I den här tävlingen skulle man tagga en valfri julbild. Ny vinstchans varje dag hela december. 

En vecka med Linas Matkasse (värde 700kr) I den här tävlingen skulle man tagga en fin bild på Instagram och beskriva ett julminne. Ny vinstchans varje adventsvecka. 

En bakbok - "Sockerchock" (värde ca 150kr). Fazer höll i den tävlingen.  Här skulle man tagga en bakbild och jag tror att det var 100 vinnare totalt så vinstchansen var väldigt stor. 

Och bästa vinsten - en natt på valfritt herrgårdshotell med 3-rättersmiddag och frukost (värde ca 3000kr) Countryside Hotels stod för den vinsten och det var de som höll i frågesporten. Vi har fortfarande inte utnyttjat vårt presentkort men det börjar bli hög tid att göra det. Countryside Hotels består av Sveriegs vackraste och lyxigaste herrgårdar så det är inte det lättaste att välja.Det får bli dagens tips från mig. Så håll utkik efter årets tävlingar och julkalendrar. Det brukar dyka upp listor på detta närmare december och tipsa gärna om ni hittar någon bra! Jag lovar att hojta om jag får nys om någon kul tävling. Lycka till!

4 kommentarer:

Sofies julblogg sa...

Oj, vad mycket du vann! Jag vann en julgodis bok förra året. Ska hålla utkik efter fler tävlingar i år! :)

Johanna sa...

Grattis! Nu blev jag sugen på att tävla!

Linda/Candygirl sa...

Grattis. Vad kul. och vilka bra vinster. Hoppas du har lika bra flyt iår.

My little crafty life sa...

Men vilken turmänniska du är! Jag tävlade också en massa men vann ingenting..