tisdag 30 augusti 2016

Office christmas party - en av årets julfilmer att se fram emot

Hej!

Hoppas att ni haft en fin sommar och att ni är laddade för hösten som verkar ha anlänt till större delen av landet. Själv är jag nyss hemkommen från en utlandsresa med efterföljande Stockholmsweekend så jag har inte riktigt landat än i vardagsrutinerna. Höstfeelingen (och lite julvibbar) har gjort sig påminda och nu är det tända doftljus som gäller på kvällarna. Än är det inte riktigt dags att titta på julfilmer (iaf inte för mig) men jag kan inte låta bli att kika på det kommande utbudet. Den jag ser mest fram emot är Office christmas party. En julkomedi helt i min smak. Vet inte riktigt när den har premiär i Sverige (9 dec i USA) men lovar att hålla utkik efter ett premiärdatum. Det tråkiga med julfilmer är att om man inte har tid att se de på bio får man vänta tills efterföljande år innan man kan krypa upp i soffan och kika hemma.

Men in och kika på trailer vettja, en riktig höjdarfilm att se fram emot!

Kramar


Inga kommentarer: