onsdag 13 april 2016

PysselinspirationHej!

Våren och sommaren är egentligen ingen pysselperiod för min del. Då är det att röja, rensa, bygga och måla som gäller. Under hösten däremot vill jag gärna krypa in i köket med tända ljus och pyssla långt framåt småtimmarna - gärna i trevligt sällskap. Det är åtminstone den inställningen jag har när det börjar nalkas höst men i praktiken håller det inte riktigt hela vägen. Men det gör inget. Bara tanken på pysselkvällar ger mig myskänslor och hösten blir genast mycket lättare att hantera. Men minst en julpysselkväll är spikad i kalendern och då kan jag lova att listan med idéer är lång. För även om den nuvarande, och kommande, årstiden inte inbjuder till pysselkvällar inomhus så hindrar det inte mig från att planera. Det känner ni säkert igen, att planeringen är den bästa biten vid juluppladdningen. Jag bläddrar i gamla tidningar, julböcker och i arkivet hos favoritbloggarna för att få ihop en klockren lista att utgå ifrån. En favorit sedan länge är www.makeandcreate.se Det är den härligast pysselbutiken online med massor av pysseltips för årets alla månader. Det finns även en blogg och Instagram såklart som bjuder på idéer i överflöd. Vackra bilder, inspiration och idéer i en fräsch och färgglad förpackning. Så har ni inte hittat dit redan så in och kika om ni är pysselsugna. Just dessa tags föll mig väldigt mycket i smaken. Och det bästa är att det är en sådan sak som man måste börja med tidigt. Vilket passar oss julnördar perfekt, vi som gärna skulle börja jula redan i oktober. 

KramarInga kommentarer: