fredag 26 februari 2016

Väl värd en liten present


Hej!
Jag har aldrig varit en smyckemänniska. Tycker mest de är i vägen, speciellt när man har småbarn som hela tiden ska pilla och dra i dem. Men när jag var på 40-årsfest förra helgen insåg jag att jag verkligen saknar fina smycken i lådorna som lämpar sig vid lite festligare tillfällen. 

Min man köpte ofta smycken till mig i början av vårt förhållande men han slutade med det efter att han insåg att de mest blev liggande. Därför är det ingen idé om att hinta till honom om vad jag vill ha.  Därför jag har bestämt mig för att unna mig ett fint smycke som nu när jag äntligen har fått jobb igen efter sju (!!) år hemma med barn. Jag började jobba lite extra i slutet av januari och nu har jag fått en tjänst på 50% med start 1 mars med möjlighet att jobba upp till heltid om jag vill och får livspusslet att fungera. Det om något är värt att fira. Vad är då bättre än ett symboliskt smycke att bära med stolthet. Mitt favorithalsband i dagsläget, och det enda jag använder, är ett sånt där speciellt halsband som jag fick av min mamma när jag tog min högskoleexamen. Det är inte bara väldigt fint trots sin enkelhet, jag blir påmind om min prestation varje gång jag bär det, och det höjer självförtroende ett snäpp. Jag hittade flera fina smycken hos Systerp.se. En helt ny sida för mig som jag blev tipsad om av en vän. Men oj så mycket fint! Örhängen och armband använder jag sällan det får nog bli ett till halsband. Prislappen är lite högre men det är jag värd och med tanke på hur många år det kommer få tjänstgöra runt min hals så är det en helt okej investering. Jag har inte bestämt mig än men troligtvis blir det halsbandet på översta bilden. Det känns mest som jag - enkelt, klassiskt, feminint men med lite bling.

Ha en fortsatt fin dag!1 kommentar:

Anonym sa...

Har läst DITT lilla brev,o grattar till att börja jobba så smått o kanske gå upp till heltid- Förstår att detta kan vara litet att fira. Tycker DU gör helt rätt att köpa dig något fint att känna på o minnas glädjen över det som just detta smycket symboliserar. Jag har PANDORA armband o varje liten sak som sättes på är just en symbol för något. Litet bara mitt LYCKA TILL framöver smycket du valt ser flott ut