måndag 14 december 2015

Min alldeles egna Lucia

 
Hej!
 
Jag hoppas att ni haft en härlig helg! Här blev det Gammaldags julmarknad och lite lussefirande såklart. Och ikväll är det sonens tur att ha Luciafirande på dagis. Nu börjar det verkligen dra ihop sig. Sista veckan i skolan och på dagis för barnen och sedan är det dags att lägga in en högre växel och ladda för julafton. Tänk att december som gick så sakta när man var barn bara springer fram när man är vuxen. Känner inte riktigt att jag hunnit med att njuta än men det blir väl så när man alltid har fullt ös hemma. Dock är ju julhelgen kvar och då hoppas jag att lugnet infinner sig, åtminstone när barnen lagt sig;)
 
Idag bjuder jag på några bilder på min alldeles egna Lucia. Hon var den enda som ville lussa igår och vi var bara tvungna att ta några bilder i detta vackra frostlandskap. Frost är nästan vackrare än snö tycker jag och helt fantastiskt kul att fotografera. Idag är det ännu kallare men imorgon vänder det och det väntas bli 10 grader varmt på julafton. Hemska tanke!
 
Kramar


 

1 kommentar:

Victorias Jul sa...

Slutar de skolan redan denna veckan hos er? Här går skolbarnen tom den 22. Men då dottern bara går i förskoleklass tog vi ledigt nästa vecka så barnen får jullov på torsdag eftersom det är planeringsdag på fredag. Vilken söt liten lucia du har