fredag 11 december 2015

Julklänning till minstingen hittad

 Hej!
 
Även fast jag egentligen är klar med julklapparna sedan länge kan jag inte låta bli att kika runt på webbshopparna. Jag har förstått att inte alla har riktigt lika god framförhållning som jag så frågorna om vad barnen önskar sig kommer fortfarande trots att det är mindre än två veckor kvar till jul. Och än finns det tid för shopping och det kan faktiskt vara ganska fördelaktigt att vara ute sent..
 
Många webbutiker har väldigt bra erbjudanden så här i december med olika kampanjer, julkalendrar, rabatter, fri frakt och tjuvstartad rea. Jag ligger gärna steget före för jag vet att året springer på fort och födelsedagarna avlöser varandra så med åren har jag blivit en riktig reafyndare.  Så jag kan såklart inte låta bli att titta runt vad butikerna erbjuder, både för egen del men även för att underlätta för släktingar som är ute i sista minuten.
 
Och jag har faktiskt en sak som står kvar på min inköpslista och det är julklänning till yngsta dottern. Kraven från min sida är att klänningen är bekväm och mjuk att använda, att hon kan röra sig obehindrat och att den även går att använda till vardags. Och jag tror att jag har hittat den ultimata julklänningen till min ettåring hos Littlebloom.se. En söt klänning från Modéerska huset i ekologisk bomull, med färgade ekollon som för tankarna till en amerikansk julbelysning. Ursöt och den funkar hela året, både till vardag och till fest. Den får det bli!
 
 
Jag hittade även en potentiell kandidat till nyårsklänningen på samma ställe. En klänning från By Heritage. Jag fullkomligt älskar allt från By Heritage. Kläderna, snuttetrasorna, sängkläderna - ja allt! En sådan här klänning med matchande leggings från samma märke kommer jag också beställa, det svåra är bara att välja färg. By Heritage kläder kommer i härliga smutsiga nyanser av grått och rosa och det kan ju vara det finaste som finns.

 
Littlebloom har även en finfin rea just nu med massor av nedsatta varor från kända varumärken som Mini Rodini, Cotton & Button och Modéerska huset. Allt ekologiskt, vilket jag gillar till de minsta barnen. Och just nu är det dessutom fri frakt fram till jul inom Sverige. Jag hittade massor med fint som direkt åkte upp på "vill ha-listan", om inte till jul så till kommande födelsedagar. Det är det fina med att ha en halvbebis, man får bestämma önskelistan alldeles själv ett tag till.
 
KramarInga kommentarer: