söndag 22 november 2015

Ny adventsljusstake i sovrummet
Hej!
 
 
Här är min nya adventsljusstake som jag köpte i Ullared. Istället för att packa ner den i förrådet fick den åka upp i fönstret direkt. Men den tänds inte förrän till nästa helg. Jag har tidigare alltid haft en stjärna i sovrumsfönstret men eftersom jag är nojigaste i världen när det kommer till bränder så vågade jag aldrig ha den tänd när jag inte var hemma. Även om risken är liten så gillar jag inte kombinationen varm glödlampa mot papper. Dessutom var den så limmad och lagad att den förtjänade att gå i pension. Jag har tittat på just den här modellen tidigare men jag var osäker på att den skulle passa i mitt sekelskiftessovrum. Men 250kr var den värd och funkade den inte i sovrummet så finns ju andra rum i huset.. Men jag tror att den får stanna här. Lite modern, lite romantisk, lite kurbits. Ja den funkar. Och snart ska den äntligen tändas!
 
Kramar3 kommentarer:

Johanna sa...

Den är jättefin!

Charlie CS- Kulturtanten som älskar julen! sa...

Ja,den var fin! Star Trading kanske?

Jessica sa...

Men åh! Jättefin! Skulle vara perfekt i MITT sovrum också, haha. :)