måndag 23 november 2015

Min jul börjar nu!

 
 
Hej!
 
Äntligen första dagen i första adventsveckan! Som vi alla har längtat! Nu är det helt plötsligt okej att gå all in på julpyntet, frossa i tomtar och lyssna på julmusik. Jag vet att många julpyntade i helgen men jag är en sådan som håller på traditionerna. Trots att jag är en riktig julnörd så är det inte tillåtet med att pynta förrän den här veckan. Så nu kör vi! Först ska huset städas och det är det jag håller på med idag. Köket är snart klart. Sedan byts alla textilier som kuddar, dukar och ev julgardiner. SEN får julkartongerna komma fram. I lördags åkte julbelysningen utomhus upp. Jag hoppas på att kunna komplettera den lite i år. Har stora planer för min trädgård men det tar tid att få den som jag vill. En stor utegran ska iaf hämtas i veckan. Jag känner att jag ligger lite efter i planerna. Så här års brukar jag ha fullt med smågranar inomhus men jag har inte hunnit ut i skogen än och ha blommande hyacinter i varje rum. Men det löser sig.
 
Vädret kunde iaf inte vara bättre. Sviiinkallt och ett tunt, krispigt snötäcke. Jag hoppas att de utlovade plusgraderna resten av veckan håller sig borta för det är så vackert ute och julkänslorna spritter i kroppen.
 
Nu ska jag fortsätta med adventsstädningen!

Inga kommentarer: