måndag 9 november 2015

Kökshyllan är nu smygpyntad

Hej!
 
Som jag skrev igår så har jag börjat smygpyntat i köket med mina julböcker. Så här ser tallrikshyllan ut just nu när julböckerna kommit upp. Vackra bokomslag blir som små tavlor i tallrikshyllan och just nu är det dessa som får vara framme och sprida lite julfeelings. Resten finns i en annan bokhylla i köket så de är nära till hands när det börjar närma sig julstök. Längtar tills resten av julpyntet får komma fram. Allt kökspynt förvaras i fina gamla plåtburkar med tomtar på som är så vackra i sig själva att de har en självklar plats i hyllorna i december. Just kökspyntet består nästan uteslutande av just gamla saker. Nötta tomtar, små röda grisar och miniljusstakar i trä och gamla bonader. Blandat med lite fulfina grejer jag släpat hem från keramiken.
 
Apropå något helt annat. Det tråkigaste med att ha en julblogg är det här med ljuset. Eller rättare sagt, brisen på dagsljus. Ju närmare jul vi kommer desto svårare blir det att få till fina bilder. Riktigt aptråkigt tycker jag som gärna bor framför kameran och leker porträttfotograf den ljusa halvan av året.
 
Ha en fin vecka!
 
 

1 kommentar:

Denise - Min Glittriga Jul sa...

Så fint!

Julen godsaker är en bok som pryder min tallrikshylla också =)