tisdag 17 november 2015

Juldofter från Voluspa - vilken ska jag välja?Hej!
Det tog lång tid innan jag fastnade i Voluspaträsket. Jag är en riktig newbie på deras dofter då jag har långt till närmaste återförsäljare och doftljus med en ganska rejäl prislapp är inget man chansar och köper på nätet. Min Voluspadebut gjorde jag på NK i oktober. Var något stressad och skulle försöka testa mig fram till ett ljus som passade. Inte det lättaste på NK:s parfymavdelning där man nästan kräks av den blandning av starka dofter. Ja jag är en sådan människa som är lite känslig för dofter. Använder sällan parfym och fel doftljus kan skapa både illamående och huvudvärk. Därför vill jag ha ett ljus som sprider en diskret men härlig doft, en doft som gärna får hänga kvar när ljuset inte brinner. Till slut föll valet på doften Macaron. Även den hade jag lite svårt med i början när den var tänd. Men nu är jag så nöjd med mitt köp. Den doftar underbart när jag går in i vardagsrummet, även fast jag inte tänder det så ofta. Fin burk är det också.Och nu vill jag alltså ha en juldoft. Är det någon som har någon erfarenhet av Voluspas juldofter? De jag hittar är:
Mandarino Cannela: Italiensk mandarin med en härlig blandning av vanilj, kanel, muskot och ingefära.
Chestnut & vetiver:  Rostade kastanjer i kobination men jordig vetiver, ekmossa och amber.
Clove Pomander: Kryddnejlikor, päron, bergamott och muskott.
Ponderosa: Tall med inslag av mysk och amber.
Spruce cuttings: Färska snitt från silvergran.
Jag hoppas att jag ska till Stockholm innan jul men om det inte blir så måste jag beställa. Så hjälp mig, vilken doft låter bäst? Har ingen aning om  hur "vetiver", "amber", "ekmossa" och "muskott" luktar. Men det kanske någon annan vet som är mer världsvan än vad jag är;).

Kramar

Inga kommentarer: