söndag 8 november 2015

Julboksfavoriterna kommer fram

 
Hej söndag!
 
Det första juliga jag gör inredningsmässigt här hemma varje år är att byta ut kokböckerna i kökshyllorna mot mina julböcker. En bra smygstart. Men det är ett större projekt än det kanske låter. Framförallt för att det tar sådan jäkla tid eftersom jag kan bli sittande i timmar med att bläddra i dem. Och samlingen är vid det här laget ganska stor efter ÅTTA (!!) år som julbloggare. På bilden ser ni favoriterna, de som kommer fram varje år. De vackraste och de med bäst innehåll. Därtill har jag ett gäng med pysselböcker, inredningsböcker och barnböcker med jultema. Jag älskar verkligen julböcker i alla dess former. Att bläddra i dem. Inspireras av dem. Kopiera idéer. Göra små anteckningar vid favoritrecepten. Lusläsa favoriterna om och om igen.
 
Så det är vad jag ska göra idag. Ett alldeles perfekt söndagsnöje.
 
Kramar

Inga kommentarer: