torsdag 26 november 2015

Jul hos Mailegkaninerna

 
Hej!
 
I ett gammalt hörnskåp bor barnens kaniner och möss från Maileg. Och det ska såklart också julpyntas med en julgran, röda ljusstakar, små tomtar, en girlang i taket (ej med på bild) och lite annat rött och juligt. Jag älskar att pynta smått och fynda små saker på loppisar under året. Sedan de här bilderna togs förra året så har en hel del tillkommit. Som små, små röda träsljusstakar och en julröd byrå med en gammal spegel (byrån på bilden ska också ha en spegel men den är lite borttappad just nu). Nya kaniner har också fått flyttat in så nu är det trångt.

Kakelugnen har jag gjort på keramiken men den var tänkt att stå i ett annat, mindre, skåp så när lusten faller på får jag göra en större modell. I kakelugnen brinner ett LED-ljus med rörlig låga. Jag har även fixat en minimal ljusslinga till granen som också går på batteri. Granen köpte jag för många år sedan och pyntet har vi tillverkat själva. I år ska vi också göra världens minsta pepparkakor till kaninerna. Jag ser fram emot att plocka fram lådan med kaninernas pynt och förhoppningsvis kan jag visa er bilder från årets pyntning lite senare.

Nu ska jag stryka kuddfodral och juldukar!

Ha en fin dag!1 kommentar:

Anonym sa...

Så bedårande julefint kaninerna har det!