fredag 6 november 2015

Gräsänka och ny julfilm

 
Äntligen fredag!
 
Är det någon som har sett filmen Happy Christmas från 2014? Jag hade inte hört talas om den fram tills för fem minuter sedan. Men jag funderar på att titta på den ikväll om barnen kommer i säng i tid och ögonen orkar hålla sig öppna tillräckligt länge. Maken är bortrest över natten så jag får både soffa och tv helt för mig själv. Så kanske en julfilm, lite glögg och paketinslagning. Det låter som en väldigt härlig fredag. Om blir det inte ikväll så får det banne mig bli imorgon.
 
Ha en fin helg!
 
Kramar
 
 

3 kommentarer:

Emma sa...

Nej, har inte sett den... Men vill alltid ha tips om nya julfilmer o den här hade jag inte heller hört talas om innan... :) Får kolla upp den! Ha en mysig kväll :)

Ellinors julblogg sa...

Den hade jag inte hört talas om innan, men jag tycker jättemycket om Anna Kendrick så denna måste jag se till att titta på. Alltid roligt med nya filmtips!

Johanna sa...

Den kanske man skulle ta och se!