torsdag 19 november 2015

Fultomte nummer två och adventsplanering
God morgon!
 
Här är mitt andra auktionsfynd. Han har fått namnet Enar. Liten mindre och något äldre än sin tomtekollega men även han i perfekt skick bortsett från att han har lite svårt att stå rakt. Vart jag ska ha dessa är inte bestämt men de kom tillsammans och kommer få hålla ihop. Så här satt de på bilden när jag såg dem på auktionsfirman, helt omöjligt att inte falla för deras charm.
 
På tal om tomtar - snart dags att plocka fram allt julpynt! Om en vecka åker kartongerna fram så jag kan gotta mig i allt tingeltangel hela nästa helg. Den här helgen däremot är det dags att åka ut i skogen. Något som jag borde gjort för länge sedan. Jag måste få tag i smågranar, utegran och fixa mossa. Helt sjuk. Det är liksom dags nu. Grannarnas julstjärnor lyser sedan en vecka tillbaka så nu behöver jag inte skämmas om något råkar åka upp i fönstren.
 
Kramar
 

Inga kommentarer: