måndag 16 november 2015

Dagens ros ger jag till erHej!

Nu är jag hemma igen från en stressig men rolig helg i Ullared. Mer om detta och mina inköp senare i veckan när jag landat lite och packat upp.
 
Nu börjar jag faktiskt bli orolig. På riktigt. Var är kylan? Var är frosten? Var är snön? Inte för att vi brukar vara bortskämda med snö i november men det har hänt. 2011 var det en halv meter snö från första advent till februari. 2012 var det snö från adventshelgen fram till dagen innan julafton. 2013 spöregnade det hela julen. 2014 var det ytterst lite snö i december men kylan och ett tunt snötäcke lagom till julafton. Så det kan slå om. Absolut. Men 15 grader i mitten av november. Det är oroväckande. Två veckor kvar till första advent och mina rosor blommar för fullt. Det stämmer inte. Och alla flugor, getingar och mygg beter sig väldigt konstigt. Borde inte de ha gett upp så här års?
 
Vi håller alla tummar och tår för ett rejält väderomslag de kommande veckorna.
Nu vill jag frysa!

Med bilden ovan vill jag, förutom att påpeka att vädret är helt fel, säga att ni är förjäkla grymma! Det är så härligt att det finns så många bloggläsare och julbloggare som är som jag - tokiga i julen. Om det är sunt eller inte att längta efter december redan i augusti låter jag vara osagt. Jag är glad för varenda en av mina besökare och otroligt tacksam för varenda liten kommentar som trillar in, både här och på Instagram. En stor puss på er!
 
Ha en fin vecka!
 
 

1 kommentar:

Charlie CS- Kulturtanten som älskar julen! sa...

Cram på dig med! Så härligt att se dina bilder och följa dig!