onsdag 18 november 2015

Dagens juliga

Hej igen!
 
Nu känns det att det börjar dra ihop sig för advent. Att göra-listan fylls på hela tiden och idag har jag ägnat halva dagen åt att slå in paketen till paketkalendern. Jag hade som bekant bestämt att barnen skulle få paket varannan dag. Det sket sig. Nere i Ullared gick jag bananas på småprylar. Och det känns faktiskt helt okej ändå. Jag har tänkt om. Eftersom antalet julklappar kommer minska markant i år så känns det okej att lägga en extra hundralapp var på deras kalender. För jag vill att deras decemberuppladdning ska vara lika härlig som den är för mig. Riktigt pränta in i deras huvuden att julen och december är den bästa tiden på året. Och förhoppningsvis skapar jag framtidens julnördar som kan ta över stafettpinnen efter mig.
 
Jag kan lova att det blev en överfull tomtekalender. Stackars tomten sýns knappt. Bild på  spektaklet kommer senare, nu är det alldeles för mörkt.
 
 
Så var det med den saken. Ska släpa mig till affären snart för jag känner ett akut behov av pepparkakor. Och lite glögg. Så får det bli.
 
Kramar
 
 

Inga kommentarer: