tisdag 20 oktober 2015

Nu smyger jag igång julen

Foto: julbloggen.se
Hej!

Snart november. Inte klokt vad fort det går. Och vilken vacker höst vi har! Snart kan jag bjuda på egna bilder från årets pyssel, julbak, godistillverkning, julpynt etc. Håll ut lite till med halvtråkiga inlägg om produktnyheter och delvis bloggtorka. Som sagt, snart november. Då kör vi!

Tills dess fördriver jag mina dagar i ekorrhjulet a la familjeliv med tre barn och lite renovering när lusten faller på. Makens lust alltså. Jag vill bli klar helst igår. Men innan jul har jag hört att det ska vara klart. Annars vet jag någon som inte får någon julklapp. Medan min andra hälft pillar med penseln härjar jag runt överallt. I skåp, lådor och bokhyllor. Röjer och rensar, kastar och sorterar. Flyttar om och dekorerar. Samma sak varje höst. Det är den ultimata juluppladdningen för mig. Jag måste ha rent och ordning hemma för att inte gå sönder av stress när mörkret faller och uteliv i trädgården inte lockar längre.
 
Om någon vecka väntar ett besök i skogen. Ett ton granris, mossa, kottar och annat kul ska släpas hem för att dekorera trappen med och mina nyplanterade växter ska bäddas in i granris. Och mina älskade minigranar ska såklart få flytta in. Sen åker utebelysningen upp. Lika bra att göra det i tid innan det blir allt för kallt ute.
 
Så ser min kommande vecka ut. Smyger i gång julen med storstäd och skogsletande.
 
Har ni börjat smygladdat?
 
Ha en underbar vecka!
 
Foto: julbloggen.se
 
 

Inga kommentarer: