måndag 7 september 2015

Rusta julen 2015 - mina favoriter

Hej!
Många julbloggar har redan rapporterat om Rustas julsortiment 2015. Men här kommer mina favoriter. Både sådana jag skulle kunna tänka mig att köpa och sådant som aldrig skulle komma innanför min dörr men som jag tokgillar i smyg.
Jag är väldigt svag för just renar. Fina att ha precis överallt. Renen ovan är endast 25cm hög och kommer kosta 79kr. Jag hade hoppats på en ännu större som skulle få pryda min julfixade farstukvist.
Hur söta är inte de här isbjörnarna? Funkar också att ha överallt. Kanske under någon av barnens julgranar. Ganska små de också på. Mammaisbjörn kostar 79 och lillebjörn 40kr.
 Det här marockanska mönstret älskar jag. Mitt framtida badrum kommer förhoppningsvis att ha sådant kakel om jag får bestämma. Dock inte rött. Men dessa textilier, påslakanset och fleecefilt, skulle jag gärna ha i sovrum och vardagsrum. Jag var inne på Rusta förra veckan, då fanns fleecefilten i andra färger och den var verkligen så där tjock och härlig som en filt ska vara. Båda kostar 99kr. Här är exempel på saker som jag ALDRIG skulle köpa självmant men som jag ändå gillar just för att jag vet att mina barn skulle älska dem. Min dinotokige son skulle nog mer än gärna ha dinosaurierna i sin gran. Vilken liten pojke vill inte ha en T-rex i granen ;) Storasyster skulle nog gilla glassen och cupcaken, men hennes gran är redan proppfull varenda år. En större gran kanske vore lösningen på det problemet. 40kr styck kostar dem.Här är ytterligare exempel på saker som jag inte vet om jag älskar eller hatar. Jag tror att det är mitt inre barnasinne som blir glad av att se dessa, den vuxna sidan tycker däremot att de är hemska. Jag hade älskat dem som barn men nu är de alldeles för kischiga för mig. Det vita rådjuret däremot kanske, kanske skulle kunna stå utanför den nybyggda lekstugan bredvid den lilla släden som jag håller på att renovera. Huvudet skulle också vara jättehäftigt att ha någonstans men, nja, kanske inte hos mig. Eller? Dessutom brukar dessa LED-djur ha ett alldeles för blått sken för min smak. Priserna ligger mellan 99 -599kr. Finns även med isbjörnar och tomte.

1 kommentar:

Victorias Jul sa...

Renen var jätte fin, håller med dig om att den gärna fått vara lite större