fredag 4 september 2015

Ny säsong av Jul med Ernst


Hej!
Äntligen kikar solen fram efter några dagar ed riktigt höstrusk. Men kylan går genom väggarna och det är nog snart dags att sätta på både elementen och raggsockorna. Det är nästan kallare en regnig dag än vid snö och 10 minusgrader. Fukten tränger igenom de gamla timmerväggarna så det blir riktigt rått och obehagligt inne.
Men strunt i väder och kyla. Ville mest kika in och meddela att jag fått bekräftat att det blir en åttonde säsong av Jul med Ernst. Tid och plats är ännu oklart men bara vetskapen om att återigen få vänta in julen med Ernst gör mig lite varmare i kroppen. För det är just det som Ernst sprider - värme. Den där enkla, naturliga julen. Inge krimskrams och måsten, bara en genuin julkänsla. Sen att det krävs ett sjuhelvetes tålamod och massor med fritid för att ens komma nära hans skapelser, det är en annan femma. Glädje och julstämning sprider han.
Kan erkänna att jag inte har följt det slaviskt senaste åren, det har alltid krockat med något annat. Däremot är jag glad att de ändrat sändningsupplägget de senaste två åren, en gång i veckan lite tidigare i december mot två program strax innan jul - ALLTID mitt i granklädningen.
Ha en fortsatt fin fredag kära vänner!


4 kommentarer:

Anonym sa...

Väldigt bra beskrivning av Ernst program :-) F ö ska jag passa på att säga att du har en väldigt fin blogg. Inte så många inlägg, men fina texter och bilder. Tack!

/Marlene

Annie sa...

Åh vad härligt! Yippiee! Ingen jul utan Ernst:)

Annie sa...

Åh vad härligt! Yippiee! Ingen jul utan Ernst:)

Emma sa...

Åh, vad bra! Håller med Annie, det blir ingen jul utan Enst liksom :)