söndag 6 september 2015

Min bästa hjälpreda i köket

 
Hej!
 
I februari fyllde jag 30 år. I present av min mamma och mormor fick jag en mycket efterlängtad kompis. En bakmaskin! Jag har haft tre barnkalas under sommaren där den har fått jobba hårt och nu börjar vi komma riktigt bra överens. Helt otroligt vad den underlättar i köket och jag har tagit kanelbullarna till en helt ny nivå tack vare bakmaskinen. Det ska bli riktigt kul att använda den under julbaket, framförallt till lussebullarna som kräver massor med bearbetning för att degen ska bli perfekt. Det går så mycket fortare allting och jag slipper en massa kladd och stök så det ska bli ett sant nöje att prova en massa nya recept i år.
 
Har du ingen egen bakmaskin så skriv upp en på önskelistan om du gillar att baka.
 

 

2 kommentarer:

Lillie - Merjul sa...

Åh jag vill också ha en bakmaskin! Kan tänka mig att det är ännu roligare att baka då :D

Amandas jul sa...

Jag köpte en bakmaskin i början av året som jag riktigt längtar efter att plocka fram och använda till julbaket. Här hemma blir det tyvärr inte så mycket annat än bullbak det övriga året så ska bli kul att köra den varm hela vinter :)