fredag 28 augusti 2015

Presskit från Fyrklövern

 
 
 Äntligen fredag!
 
Idag kramar jag ur det sista av sommaren. Årets andra kräftskiva står på schemat och jag hoppas att solen tittar fram som utlovat även om det just nu ser väldigt mörkt ut. Riktiga höstvibbar ute idag med regn och rusk. Jag som inte är riktigt klar med mina sommarprojekt får nog allt ta och lägga i en högre växel.
 
Nyss plingade FedEx på dörren med ett enormt paket. Inuti fanns ett litet mindre paket. Så som man tänker att en riktig julklapp ska se ut. Röd kartong med breda guldiga snören. Ett riktigt Disneypaket. Julklapp i slutet av augusti är nog faktiskt snäppet bättre än julklappar på julafton. Lite oväntat och extra spännande.
 

Julklappen bestod alltså av ett presskit från Fyrklövern med deras nyheter som från och med nu ingår i servisen Disneyjul. Årets nyheter är motiv från Bilar och alla småflickors favorit - Frost. Kul med lite förnyelse till de gamla klassiska motiven. Och med tanke på hur stort allt som har med Frost att göra har blivit senaste året vore det en riktig försäljningsmiss att inte inkludera Elsa och Anna i Disneys julservis. Bilar känns inte lika självklar, jag förknippar den filmen mer med Pixar än med Disney även fast jag vet att det var ett samarbete. Men såklart, grabbarna ska också ha något att äta på. Eller tjejerna om man är en genusmamma (vilket jag inte är). 
Disneyjul har funnits sedan 2004 och säljs endast hos Fyrklövern. Porslinet är i fältspatporslin med handmålad kant i äkta guld. Totalt finns 14 olika Disneymotiv som är designade av Stefan Lindahl.
 
Två söta glas följde också med, med guldkant såklart och en liten Tingeling till dotterns stora förtjusning. De ingår i den nya glaskollektionen som är speciellt framtagen till servisen Disneyjul. 
 
 

Inga kommentarer: