söndag 16 november 2014

Finfula jultröjor från H&M

Go kväll!
 
Idag åkte första julstjärnan upp i stora dotterns rum. Hon är lika julgalen om sin mor så efter mycket tjat så erbjöd hon sig att städa både sitt och lillebrors rum om jag satt upp hennes stjärnan. En deal som jag såklart nappade på. Så nu lyser den så fint och snart, snart ska resten fram. Känner även att det är dags att sätta pepparkaksdeg och baka lussebullar inom en snar framtid. Ser ständigt bilder på Instagram och Facebook på lussedegar och färdiga bullar, och kan de så kan väl jag också tjuvstarta tänker jag . Förr var jag stenhård på datum och inget juligt alls gjordes före fredagen innan första advent. Men jag har fått släppa lite på de hårda reglerna och istället jula när jag har tid och framförallt lust.
 
Som många andra vill jag också ha en jultröja, helt sjukt vad populärt det blivit med de fulfina jultröjorna. Egentligen ska man ju ha en äkta från 70-talet men de har gått upp så mycket i pris så jag har letat efter en billigare, och lite snyggare, variant. Dessa från H&M tycker jag är alldeles lagom fula, inte så att man behöver skämmas bland folk. Den gråa är favoriten men även den röda skulle funka men den känns nästan lite tråkig. Renen är ju hur härlig som helst men frågan är om jag skulle använda den? Jag vill iaf kika på samtliga live innan jag bestämmer mig så jag hoppas att jag har vägarna förbi en butik snart. Ingen julnörd utan jultröja!
 
Ha en fortsatt fin kväll!
  

5 kommentarer:

Lillie - Merjul sa...

Jag gillar nog rentröjan mest. Den röda är lite tråkig som du säger. Visst är det kul att många butiker börjat ta in mer jultröjor?

Martina - Jultiden.blogg.se sa...

Älskar de fulsöta tröjorna, riktigt juligt! :)

Jul i Laloland sa...

Jag vill verkligen ha en sån där som har typ en ful öppen spis och som LYSER i bakgrunden!!!!
Det finns inget som är så roligt och härligt som kitshfula-kläder.
Den röda här tycker jag är fin, neutral. Men jag såg en på H&M i helgen (dock på barnavdelningen) som hade en STOR glittrig snöstjärna - den skulle jag vilja ha, men först måste jag nog få ut bebisen + krympa ner till strl 150 igen =)

Ulrika sa...

Kan tipsa om en butik i centrala Stockholm som säljer billiga, vintage jultröjor! Americana Classic Vintage heter butiken, http://americanaclassicvintage.com

Tror inte de har bilder på bloggen eller hemsidan, men jag var inne och fotade massa tröjor igår!

Tomtenissan sa...

De är verkligen fulfina men man vill ju ändå ha en...får gå och kika på de live jag med helt enkelt.