torsdag 13 november 2014

Dags för ny julbelysning

Hej kära vänner!
 
De flesta av mina julstjärnor hängde på sista versen förra året så de fick kastas efter många års trogen tjänst. Och med endast två veckor kvar till första advent börjar det bli minst sagt läge att titta efter nya alternativ. I år får det bli nätshopping då jag har 4 mil till närmaste storstad och det är ganska skönt att leta efter julprylar via nätet hemma i soffan med en kopp glögg i handen. Tidigare i år visade jag adventsljusstaken "Birdy" på Instagram som är to die for men som jag endast trodde såldes i butik. Jag blev så glad när jag surfade runt här om dagen och hittade den på nätet. Sidan jag hittade den på är Prylgrossen.se Det är en helt ny sida för mig men oj vad mycket roligt som fanns där! Jag trodde att jag hade bra koll på utbudet av ljusstakar och stjärnor men det hade jag tydligen inte för wow vad många olika modeller det finns! Traditionella, lantliga, moderna och till och med i betong! Även utbudet av stjärnor och andra typer av julbelysning, både för inomhus och utomhusbruk, är enormt. Sötaste lilla ljusslingan med renar (eller hjortar om vi ska vara helt korrekta) är ju bara ett måste. Varför kan man inte få ha en obegränsad julbudget? Här ska klickas hem grejer!
 
Kramar
Toksnygga "Birdy"
 


Den här stora golvljusstaken kan vara bland det snyggaste jag sett.
Tänk den framför balkongdörren eller i ett stort fönster. Big like på den.Den här fina betongljusstaken flirtar både med den traditionella julen och den lite mer ruffiga industristilen.
Skulle vara fin i sonens rum.
 


Till den som gillar renar och vem gör inte det?
 


Och här kan vi ha den vinnande julstjärnan i årets köpkamp. Till bra pris dessutom.


Traditonell julstjärna med nytt tänk, fin i köket eller sovrummet.
 
 

3 kommentarer:

Martina - Jultiden.blogg.se sa...

Håller med om att Birdy är så sjukt fin! Ska nog även ta och köpa hem renarna, när man ändå är i farten :)

capturedintime sa...

Åh! jag har sett den där renslingan på flera ställen och jag tycker den är så gullig :) Jag kommer förresten ha lite julpyssel framöver på min blogg så blir du sugen kika gärna in :)

Anki sa...

Hej!
Först måste jag säga, vilken underbar blogg du har. :-)

Den stora golvljusstaken, vet du vart man kan köpa den?

Mvh
Anki