tisdag 25 november 2014

Bilder är det bästa

Hej!
Jag älskar verkligen Instagram, det är min största inspirationskälla när det gäller allt. Så enkelt, så snabbt, så smidigt. Så medan det ekar tomt här inne på bloggen i år så händer det grejer på min Instagram. Det är liksom lite mer "här och nu", jul i realtid så att säga. Och bilder, massor med bilder. Jag älskar bilder. Bilder från kameran, gamla bilder från bloggen, bilder tagna i all hast med mobilen och inspirationsbilder lånade från nätet. Jag älskar att skriva texter också men när man har amningshjärna och endast pratar bebisspråk hela dagarna kommer inte texterna lika lätt. Så vi kör mest på bilder i år. Och en bild säger ju mer än tusen ord.
Så in och följ där vettja!
@minvitajul

4 kommentarer:

Annas Strålande Jul sa...

Jag älskar också att ta bilder, med kameran eller mobilen och älskar också instagram. Så himla enkelt att dela med sig av sina bilder till de som faktiskt vill se ens bilder. Jättefin instagram du har!

Anna sa...

Åh vad jag håller med dig om det mesta, instagram är verkligen toppen! Men istället för amningshjärna kör jag på graviditetsillamående denna höst... då kommer texterna inte flytande heller vill jag lova...men en bild är alltid lätt att ta med mobilen!

Cecilia - Famla Fint sa...

Är också väldans förtjust i instagram och vanligtvis brukar jag vara betydligt mer aktiv där än på bloggen, men för mig blir det faktiskt tvärt om i år då något som heter Godhetskalendern "tar över" hela min blogg i jul. Så roligt kommer det vara!

Anonym sa...

Ett litet tips om en bra Facebook-sida;
"Nedräkning till Julen 2015" tipsar om det bästa med denna högtid samt ger tips, råd och så givetvis nedräkningen! Gilla gärna : )

https://www.facebook.com/pages/Nedräkning-till-Julen-2015/335671366636656