fredag 31 oktober 2014

Sötaste paketkalendern jag sett


God morgon!
Igår kom ett paket med julklappar till Lillasyster. Ända sedan min äldsta dotter var bebis har jag varit totalt nerkärad i allt från Maileg. Kaninerna är både lekvänliga och ursöta och egentligen mer poppis hos mig än hos dottern. Sonens första jul fick han en paketkalender från Maileg i form av en lång tomte. Den hängs upp varje jul men har ännu inte invigits och den kommer få vänta ytterligare något år. Men vi kör vidare på den traditionen och i år är det alltså Lillasysters tur att få en kalender. Även hon får en från Maileg, men ingen tomte den här gången utan den sötaste pastellängeln som är en nyhet för i år. Dock har den bara fyra hängen till paketen så antingen får det bli adventspaket till alla barnen när alla ska ha paket samtidgt (vilket jag gillar då 72 små paket inte känns så lockande att slå in.) Annars får man väl hänga 6 st i varje ögla, det funkar nog det också.
Ängeln är så fin att den skulle kunna få vara framme året om. Storasystern blev grön av avund när hon såg vad Lillasystern skulle få i julklapp så hon önskar sig en likadan. Elaka mamman som fortfarande inte införskaffat en riktig kalender åt henne trots att hon är 5,5 år. Men hon har liksom inte efterfrågat en förrän nu, vi har improviserat lite varje år.  Så antingen blir det en likadan ängel (finns även i grönt) alternativt någon av Mailegs andra kalendrar som även de är fina, som renen eller girlangen. Priset är i hösta laget, iaf tomtarna, men det här är liksom en kalender att spara till framtida generationer intalar jag mig själv. Lite roligare än den gröna granen i plywood som jag hade som paketkalender när jag var liten.
Ha en fin helg!

1 kommentar:

Jul i Laloland sa...

Supersöt! Och precis som du säger så tänker jag att de också är en investering då de är så välgjorda.
Var har du köpt den någonstans?