måndag 3 november 2014

En julklapp till mig själv

Hej måndag!
 
Jag brukar alltid köpa minst en julklapp till mig själv. Något som jag suktat efter länge. Det behöver inte vara dyrt eller något som jag behöver. Men något litet som jag vet ingen annan skulle komma på att köpa. I år blev det den något hypade kalendern Frankie Journal. Ville ha en redan förra året men den sålde slut direkt så jag blev utan. Men i år var jag ute tidigt och förbokade ett ex och jag ångrar mig inte. Inte för att jag egentligen behöver en kalender, skriver in allt viktigt i telefonen. Men den här är lite mer som en dagbok. Kanske skriva några rader när något extra händer i barnens liv, små kom-ihåg när de säger något kul, vad som händer i trädgården och med huset eller om vi gör något speciellt. Att den är väldigt fin och vackert illustrerad gör det hela ännu bättre. Och längst bak finns det en ficka där man kan spara sådana saker som är värda att sparas. Kanske årets dagiskort, biljetter, ett kvitto... Kul att ha sen och kika tillbaka vad som hände just 2015 - mitt trettionde år.
 
Kramar
 
 

2 kommentarer:

Martina sa...

Så fin, önskar mig själv en sådan! Men tyvärr får jag nog en först när jag själv köper den :)

Mikael sa...

Det var en bra ide!

Dags även att börja tänka på julgran och pynt får man tipsa? vad sägs om att köpa en kungsgran och stödja barncancerfonden med 100 kr http://bit.ly/1pXQNlc

Önskar er en god jul