onsdag 29 oktober 2014

Att slå in julklappar är den bästa tjuvstarten


Hej!
Min man tyckte nog att jag var lite dum i huvudet när jag här om kvällen drog fram alla julklappar och ägnade 5 timmar åt att slå in dem. Det gäller att passa på när de stora barnen sover borta tänkte jag och gick in i julbubblan. Nästan alla klappar är inköpta så det kändes bra att slå in dem, både för att det är förbannat tråkigt att slå in julklappar i sista minuten och för att minimera risken att de hittas i förtid. Även 14 av dotterns 24 kalenderpaket slogs in. Jag brukar alltid ha ett tema när jag slår in paket men i år blev det lite som det blev. Rött och brunt papper och lite överbliven tapet fick bli bra i år tillsammans med olika typer av snören. Enhetligt men inte särskilt omsorgsfullt inslaget kan väl sammanfatta det hela. Jag älskar egentligen att slå in paketen extra fint men med tanke på att mina barn inte kommer ägna en sekund åt att titta på utsidan utan mer riva upp allt för att komma åt insidan så är det endast några speciellt utvalda paket som får lite extra kärlek. Som Frostklänningen som står högst upp på dotterns önskelista. Makens paket kommer också få det där lilla extra. Problemet är att han vägrar ta av sig sina nya skidbyxor som ska bli hans ena julklapp. Han fick prova dem så att det inte blev en tråkig överraskning (en av nackdelarna med att köpa julklappar för tidigt, bytesrätten gäller inte i 3 månader) och tur var väl det för de första som kom hem var alldeles för små.
Nu inväntar jag bara några leveranser från olika webbshoppar som borde komma inom närmaste veckan. Och 10 paket till paketkalendern ska hittas också. Och några till julklappsleken (köpte första idag) Sen är jag klar för i år. Jag hoppas att allt är inslaget och klart till 1 advent så att jag kan ägna december åt att fokusera på annat.
Kramar

2 kommentarer:

Victoria sa...

Jag måste snart börja slå in julklapparna också i år skippar jag barnens paketkalender och satsar adventspaket i stället då de valde playmobil kalendrar plus att vi hittade lego kalendrar som vi hade köpt i fjol så det får räcka med det i år.

Annie sa...

Visst är det skönt att vara klar med julklapparna tidigt så man kan fokusera på bakning och godis och julfilmer mm närmare jul:)