tisdag 12 augusti 2014

Jul hos IKEA 2014

Hej i sommarvärmen!
 
Kikar in för lite nyheter på julfronten, först ut i år är julen hos IKEA. Förhoppningvis hinner det bli några inlägg här på bloggen med nyheter under augusti men julbloggen kommer få står tillbaka lite i år och det riktiga startskottet får vänta. Varför berättar jag senare.
 
Men njut nu av lite juliga bilder från IKEA. Inga storfavoriter men pepparkaksformarna och några av julgransprydnaderna lockar en aning.
 
Enjoy!
 

 
Samtliga foton från ikea.com
 

6 kommentarer:

Carina sa...

Åh, den där guldiga adventsstjärnan måste jag bara ha! Och fönsterbelysningen i form av en stadssilhuett.. För att inte tala om pepparkaksformarna! :)

Annie sa...

Det är alltid en högtidsstund att kolla in IKEAs julsortiment live! Det ser ju ganska trevligt ut i år. Kommer ihåg ett år när de försökte vara moderna och sålde blått julpynt...de försökte fortfarande bli av med dem sommaren därpå...Haha!

Anna sa...

Kul med lite bilder på IKEAs julsortiment! Fina inspirerande bilder. Fast går nog mest igång på träpinnstolarna, tallriset och stället de tagit kort på...

Em sa...

Den där stadssiluetten såg ju underbar ut! Undra var en sån kan få plats... ;)

Jul i Laloland sa...

Staden i fönstret tycker jag ser lovande ut...nu skulle vi bara haft lite burspråk i våra fönster...

Anonym sa...

Så fina och inspirerande bilder! Jag vill tipsa om en tekalender till alla decemberkvällar http://www.aguesthousegotland.com/tekalender-2013-3