torsdag 19 december 2013

Världens sötaste julgran

 
Slutspurten är här!
 
En liten söt julgran har fått flytta in i Lilltjejens rum. Hon har haft en varje år och konstigt nog blir granarna större och större för varje år. Det får inte plats så mycket vilket är synd för hon har redan en fin liten samling med julgransprydnader. Färgtemat i granen är som synes rosa och silver, inget jag själv skulle valt såklart men i hennes rum smälter den in perfekt.
 
 
I granen hänger en salig blandning av allt, mest gammalt men också en del nytt och hennes egna ihopknåpade alster. Sötast i granen är de minimala gamla prydnaderna i glas som mormor köpt från USA föreställande svampar, gunghästar, snäckor, gummor och tekannor. De för tankarna till Alice i underlandet och är bara någon centimeter stora. Glitter saknas fortfarande och även några fluffiga cupcakes som troligtvis hittar fram när stora julgranen ska kläs. Under granen ligger hennes paket som hon själv tillverkat och slagit in. Till och med tagsen har hon gjort och skrivit på själv. Bamsen har också hittat dit och står och vaktar paketen. 
 
 
 
Nu kör vi slutspurten här hemma. Storstädning, sista pyntet och piffet, bordsdekorationsplanering etc etc. Just nu stryker jag dukar och linneservetter för brinnande livet och jag ska också hinna dammsuga och torka golven på nedervåningen innan barnen ska hämtas om två timmar. Ikväll blir det eventuellt en liten shoppingtripp till Örebro. Inget som behöver inhandlas egentligen men jag vill gå runt och njuta lite och kika på fina saker. Sen känns det faktiskt lite extra skönt när man ser alla andra hysteriska f´öräldrar som handlar julklappar i sista minuten när man vet att ens egna julklappar sedan länge ligger färdiga och inslagna hemma.
 
Kramar

 

4 kommentarer:

Denise - Min Glittriga Jul sa...

Åh så fint!!

Linda/Candygirl sa...

Sååå söt.. jag gillar färgtemat. Helt min stil.

Skönt att vara klar. Det är vi med. Men maten ska fixas i morgon...

Victorias Jul sa...

Söt gran

Emelie - jul i tomteverkstan sa...

Det där var verkligen ren perfektion i mina ögon! Så otroligt vackert! :)