fredag 13 december 2013

Elva nätter före jul

 
Magiska Luciadag!
 
Kikar in för att önska er en fin Lucia.
Fina kronan tändes inatt när jag hade Luciavaka och slog in paket och även idag har ljusen varit tända hela dagen. Så fin, så fin!
Vi ska snart iväg med barnen och lussa och sedan ska jag på uppesittarkväll med glöggprovning och julgodistillverkning.
 
Tanken var att hela familjen skulle gå upp tidigt imorse. Hade klockan ställd på 06.00 för att hinna göra iordning frukost innan allt bra börjar på tv. Men det blev inte riktigt så. Barnen sov så sött när klockan ringde och jag hade inte hjärta att väcka dem utan tog istäället chansen att få en sällsynt sovmorgon. Det är vad jag kallar Lucialyx!
 
Nu måste jag springa upp på stan och handla lite, har inte riktigt bestämt vad jag ska baka ikväll förutom knäck. Velar mellan Saffranskladdkaka med vit choklad eller Gingerbread brownies. Dagens I-landsproblem.
 
Ha en fortsatt magisk dag!
 

Ett charmigt gammalt Luciatåg fyndat på Tradera.
 
 
 

2 kommentarer:

Amandas jul sa...

Vacker krona! Här blir det också bakning, men vad är ju den stora frågan :)

Emelie - Jul i Tomteverkstan sa...

Så otroligt fint det blev med den tända luciakronan! Vilken fin tradition, önskar jag hade något liknande :)