fredag 8 november 2013

Nu drar jag!

Äntligen!
 
Alldeles mitt i natten kommer klockan att ringa och för en gångs skull kommer jag studsa upp med glädje. Jag ska nämligen på den årliga julshoppingsresan till Ullared. Ca 50 mil i bil, övernattning, två dagars shopping, trevligt sällskap och lite vin och skratt på det. Kanske rimmar lite illa med mitt anti mot julkonsumtionen. Men jag ska hålla igen i år. Julklapparna är ju så gott som klara. Bara lite smågrejer till dotterns paketkalender, bilar till sonen och sex paket till julklappsleken som ska handlas i paketväg. Listan är lång men mycket är sånt som är nödvändigt. Visst blir det säkert lite nöjesshopping också men just nu känner jag mig väldigt pepp på att få så kort kvitto som möjligt. Det är svårt när man väl är där och hålla igen, så lätt att gå bananas. Men det ska bli spännande. Har ju skrivit ett fint inlägg som jag ska läsa innan jag jag går inte. Upprepa mitt mantra liksom. Framförallt är den här resan en kul grej, en fin tradition med ett härligt gäng. Och man ska ju hålla på traditionerna. Komma hemifrån och få bara vara. Slippa hallrenovering och blöjbyten och sånt.
 
Det kommer säkert komma lite juliga bilder när jag kommer hem. Om inte annat så visar jag mina fynd. Följer ni mig på Instagram så kommer ni garanterat att bli bildbombade med julprylar.
 
Ha en fin helg!
 
Kramar 
 
 

7 kommentarer:

Amandas jul sa...

Men vad kul! Jag vill också dit men det är aaalldeles för långt :( Hoppas du hittar något fint :)

Sofia sa...

Jag var till Ullared för någon månad sedan, tror att jag spårade ur mest på Panduro outlet där gick jag "bananas" Ha det underbart!

julpussar sa...

Åh, tack för påminnelsen! Måste också planera in en tur dit för lite julshopping, tack och lov har jag inga 50 mil dit. Är imponerad över alla som åker så långt för att komma dit!

emma sa...

ååå ullared skall jag oxå åka till nu innan jul ;)

Victorias Jul sa...

Ha så kul. Håller med dig om att det är svårt att hålla igen när man väl är där. Jag åker inte så ofta dit då jag har ca 100 mil dit.

Jul i Laloland sa...

Låter superkul!
Jag har aldrig varit där, men jag är en sucker for billiga saker så jag borde verkligen ... eller kanske bättre att låta bli då?

Du får instagramma lite som det heter numer - min svensklärarhjärna får milda 10:or när jag hör ordet, men ändå ;)
Ha en superbra helg och happy shopping!

Anonym sa...

Har upptäckt en sida som stjäl innehåll från andra domäner, bl.a från mig, och fann även inlägg från dig på den sidan. Tänkte att du ville veta om detta.
Sidan som tar blogginlägg och bilder heter julmust.se, ligger hos Binero och jag ska kontakta dem. Gör det du med.