tisdag 12 november 2013

Min vita jul på Facebook

Bättre sent än aldrig!
 
Ni är några stycken som efterfrågat en Facebooksida och nu har jag har jag äntligen fått tummen ur och fixat en. Det tog en halvdag och hela vokabuläret av svordomar. Men nu så. Jag hoppast att alla nya blogginlägg dyker upp där automatiskt. Det är tänkt så i alla fall. Jag är absolut inte oteknisk, snarare tvärtom men när det kommer till allt som har med bloggen att göra så har det en tendens att inte fungera. I värsta fall får jag väl lägga in varje nytt inlägg manuellt. På Facebooksidan kommer de hamna i alla fall. Så om du inte vill missa några inlägg så tryck på Facebookloggan till höger eller under inlägget och gilla sidan eller sök på "Minvitajul" på Facebook så borde du hitta rätt. Välkommen! 

Idag blir det soffhäng efter en jobbig natt med en dotter med feberyra. En julkalender från förr får det nog bli. Sen väntar keramiken där jag för andra gången ska hoppa in som kursledare. Spännande!

Ha en fin tisdag!
 
www.facebook.com/minvitajul

 

1 kommentar:

Anonym sa...

Härligt att du finns på Fb också, tack!

/Marlene S B