onsdag 13 november 2013

Månadens blogg i tidningen Älskade hem

 
Hej!
 
Ni som följer mig på Facebook eller Instagram vet såklart redan om det men eftersom jag är ganska så mycket megastolt så vill jag skrika ut det här på bloggen också. Jubloggen - Min vita jul blev nämligen utnämd till månadens blogg i inredningstidningen Älskade hem! Hur kul är inte det? Även fast efternamnet blev felstavat och det självporträtt, som jag kämpade med en halv dag med att få till, uteblev så är jag ändå gladast i världen. Ett litet hörn i en förövrigt bra tidning tillägnades min lilla blogg. Det är stort för mig. Inte blev tidningen sämre av att det fanns ett inredningsreportage med temat vintagejul av vintageikonerna Louse Lemming och Jessica Silversaga och ett reportage och framsida stylat av vintageidolen nummer ett - Emma Sundh!
 
Så ja, en kalasbra tidning med andra ord! Nu ska jag krypa ner i soffan och läsa igenom den ordentligt.
 
En fin novemberdag önskar jag er.
 

 

7 kommentarer:

Lisas Vinterland sa...

Grattis, vad kul! :)

Denise - Min Glittriga Jul sa...

Men va kul!! :)

Anonym sa...

Ett stort grattis till dej! Vad roligt!

Anna sa...

Oj vad roligt! Jättestort Grattis! På tiden att en julblogg får lite rampljus på sig i någon av inredningstidningarna och superkul att det var din fina blogg!

Linda / Candy Christmas sa...

Jättegrattis. VAd roligt. Gotta dig i glansen!

Linda / Candy Christmas sa...

Grattis . Jättekul. Gotta dig i glansen - det är du värd.

(tror jag slarvade bort förra kommentaren...)

Anonym sa...

Hej!

Tänkte bara skriva om du sett den här sidan:
http://www.julmust.nu.

Om jag fattat rätt kopierar den dina inlägg, tänkte bara om du ville veta det :)