torsdag 21 november 2013

Frostbiten

 
Hej!
 
Igår låg ett frostigt täcke över hela staden. Lika vackert som alltid. För en stund trodde jag att det utlovade snöfallet skulle komma idag men just nu öser regnet ner. Men det gör inget. Jag är hemma med sjuk lillkille så jag passar på att pynta lite. Inga tomtar och sånt, det får vänta men lite adventsljusstakar och stjärnor har fått komma fram i vardagsrummet. Jag har inte tänkt att tända dem än men det är skönt att ta lite i taget och jag vill vara klar till nästa helg då vi ska till Stockholm. Och därmed är adventstiden äntligen här, inte officiellt men hemma hos oss.
 
 
Tillbaka till frosten. På väg till dagis insåg jag att kameran faktiskt låg i vagnen. Vi blev 10 minuter sena men med en kamera full med härlig höstfrost. Tänkt dela med mig av lite bilder idag denna gråa torsdag. Förhoppningvis fick ni den utlovade snön istället för regn och rusk.
 
Nu ska jag fortsätta med storstädningen och pynta lite till.
 
Kramar till er
 
 
 
 
Ps: Petra Mede som årets julvärd i SVT, vad tycker ni om det? För min del blev jag besviken. Jag är inget stort fan av Petra, ogillade starkt att hon var programledare för Melodifestivalen för några år sedan. Det var nästan så att skämskudden åkte fram ibland. Jag kan inte förstå att SVT fått för sig att hon är folkkär för jag har aldrig hört någon som gillar henne. Och varm, mysig och julig är hon då rakt inte. Men sak samma egentligen. Det är bara att gratulera och önska henne all lycka till. Så länge jag får se Kalle så är jag nöjd, därefter stängs tv:n av hemma hos oss.
 
 

6 kommentarer:

Denise - Min Glittriga Jul sa...

Vilka härliga bilder, jätte fina!

Helena - amelia.se sa...

Verkligen känner frosten på kinderna. Superfina bilder.

Såg du mitt mejl om julbloggsträffen? har inte fått svar från nån så jag vet inte om det kom fram eller om det blir nån träff, inte hört något...

Hoppas ni får till en härlig träff och jag ser fram emot nästa år. Då är jag redo och sonen får stanna hemma :)

Stor kram!

Linda / Candy Christmas sa...

Det spelar ingen roll vem som är julvärd.. för vi ser kalle och sen är tvn inte på mera.

Petra kan vara rolig när hon gör nåt ordentligt... men som programledare är hon för stel, tycker jag...

Anonym sa...

Petra är helt underbar tycker jag! Hon var fantastisk som programledare för ESC i våras, tror hon kommer vara jättebra som julvärd! Är mer bekymrad över folks starka reaktioner över att hon ska vara julvärd, samma människor som inte tycker Petra är " varm, trevlig och julig nog" spyr själva en massa hat över en människa på internet? Rätt sjukt.

Sofia

Madeleine W sa...

Svar till Sofia: Ja i ESC gjorde hon ett bra jobb. Hon väcker starka reaktioner och det är många som har svårt för henne. Jag kan inte påstå att jag sprider en massa hat över henne? Jag går inte runt och hatar folk. Hon är säkert en jättehärlig människa men hon går inte igenom tv - rutan på rätt sätt enligt mig. Hon kommer nog göra ett bra jobb på julafton. Som sagt så önskar jag henne lycka till och jag hoppas att hon visar en ny sida av sig själv som får oss kritiker att ändra uppfattning om henne.

Piia Anneli @ annelivia sa...

How beautiful!

~ Piia Anneli / annelivia