tisdag 19 november 2013

Fler loppisfyndHej på er!

När jag var i Ullared förra veckan stod "Utebelysning" och "Belysning till verkstan" på inköpslistan men hittade inga som föll mig i smaken. Till verkstan/förrådet/garaget/snickerboa (Vi har inte riktigt bestämt vad vi ska kalla vårt lilla uthus Det står Snickerboa på dörren, när det byggdes var det ett garage, innan vi flyttade in fungerade det som verkstad och just nu är det bara ett kaosartat förråd. Att vi ibland kallar det för källare är nog för att man tar två ynka trappsteg ner när man går ut dit från huset) Skitsamma, vi kör på verkstan idag. I verkstan vill jag absolut inte ha pappstjärnor eftersom jag är brandnojjig och en vanlig adventsljusstake får inte plats eftersom fönsterbrädorna är täckta av mina pelargoner i vintervila. . Har letat efter äldre stjärnor i plåt ett tag. Lite nostalgi för min del eftersom jag hade en sådan stjärna i mitt rum som barn.

På Röda korset hittade jag inte mindre en tre stycken plåtstjärnor. Två små och en stor. Dessa tänkte jag sätta upp idag. Inte tända, absolut inte tända. Men förbereda, jag smyger verkligen in julen med myrsteg i år känner jag. Det känns bra.Jag köpte även två ljusslingor med stjärnor, lite för gula gör min smak men Lilltjejen gillar dem. En knappt använd utebelsyning fick följa med hem också. Nu ska jag bara ut och leta utegran.

Alltihop till den blysamma summan av 180kr. Mindre än vad en utebelsyning kostar i butik.


Nu ska jag fixa här hemma och kolla på julfilm med barnen. Tomtemaskinen och julkalendern  Lasse Majas detektivbyrå står på agendan.
 
Kramar

3 kommentarer:

Victorias Jul sa...

Det är alltid lika roligt att fynda saker och bra för miljön också. Nu blev jag lite loppissugen får se om jag tar mig en tur idag

Linda / Candy Christmas sa...

Loppis är sååå kul.. man kan fynda precis vad som helst..

Elanah sa...

såg att det här inlägget ligger på julmust.nu oxå =(