söndag 17 november 2013

Det sötaste jag sett

Hej

Kikar in för att önska er en trevlig söndag.
 
Har ni haft en fin helg hittills?
Här var det loppisrunda igår, hallrenovering och bus med barnen. Jag funderar på att gå igenom mina julsaker senare idag för att se så att allt är där det ska nu efter flytten i våras. Och kanske blir det en tur till skogen också för att kika efter minigranar och mossa och bygga en koja med Lilltjejen. Vi får se vad som händer.
 
När tar ni fram adventssakerna?
 Det riktigt kliar i fingrarna och jag vill verkligen sätta igång snart. Två veckor kvar till första advent och då ska allt vara klart. Så mina grejer lär åka upp den veckan för hela adventshelgen är vi i Stockholm. Lite saker står faktiskt redan framme, sånt som jag loppisfyndat i år och inte haft lust att packa ner. Den här tomtesvampen till exempel.
 
Titta vilken söting! En gammal saltströare som mamma köpte för 5kr. Bästa fyndet!

Njut av söndagen!


5 kommentarer:

Victorias Jul sa...

Vilken söt, blev det ingen bloggträff föresten?

Jag brukar pynta på första advent, men i år blir det kanske på lördagen innan så vi kan njuta på första advent i stället

Maries strålande jul sa...

Oj så söt!

Linda/Candygirl sa...

Tar fram RUBBET några dagar före första advent...

Och jag längtar...

LINDA sa...

Hej!

Jag heter Linda Axelsson och är journalist på Östgöta Correspondenten i Linköping. Jag ska göra en serie inför jul och är på jakt efter en julbloggare att porträttera. Personen ska vara aktiv i sitt bloggande och bo i västra Östergötland, det vill säga i området kring Linköping, Motala, Vadstena, Mjölby, Ödeshög. Skulle du känna till någon sådan så får du mer än gärna tipsa mig. Jag har mejladress: linda.h.axelsson@corren.se och mobil: 0708-280 560.
Solsken
//Linda

Sammelsurium sa...

Jag är stenhård och plockar sparsmakat fram lite till advent förutom alla lysande stjärnor och adventsstakar.