fredag 18 oktober 2013

Så efterlängtat!

 
Oj vilken chock jag fick inatt när jag tog in vagnen. Efter en hel dag med ösregn var det helt plötsligt något annat som öste ner från himlen. Något som påminde om snö men inga stora härliga flingor utan mer någon form av isblasksnöregn. Men innan jag gick och la mig hade det där oidentifierbara förvandlas till riktig snö och lagt sig som ett vitt litet täcke överallt utom på marken som tyvärr var alldeles för blöt. Jag sprang upp och väckte dottern men hon var måttligt intresserad av att bli uppdragen ur varma sängen. Desto mer intressant var det imorse när den fina snön faktiskt låg kvar. Ingen härlig nysnö utan mer ett istäcke. Men det gör inget så länge det är vitt. Snön och solens strålar gör att mitt humör är på topp idag. Tänk att lite väderomslag kan mota bort lilla höstdeppen direkt. Det är så mysigt när man håller på att fredagsstäda att man hela tiden i ögonvrån ser den vita mattan som ligger utbredd utanför fönstret. Även fast jag vet att allt kommer vara borta inom några timmar så njuter jag för fullt. För just nu är det vinter. Vinter! 
 
Ha en toppenhelg!
 

17 okt 2013 kl: 23.15

 

3 kommentarer:

Amandas jul sa...

Visst är det härligt! Här kom det dock inte mycket alls men jag får nog snart tillbaks ;)

Axelina sa...

Underbart! Det gör verkligen att man mår mycket bättre! Visst kan det mörka höstrusket ha sin charm, men jag blir alltid lika glad när snön kommer och lyser upp!

Jul i Laloland sa...

UNDEBART!
Mindre underbart är det att blogger aldirg vill uppdatera dina inlägg så jag missar dem hela tiden =(, men bättre sent än aldrig antar jag ;)