måndag 7 oktober 2013

Om att hitta julsaker som man glömt att man ägde

God morgon!
 
Tidig morgon för mig och barnen idag. Lilltjejen ska på utflykt i skogen med dagis så därför är vi uppe med tuppen dagen till ära. Och min att göra lista är milslång så det gäller att vara effektiv om jag ska hinna med allt de få timmar som barnen roar sig på förskolan. Om det blir fint väder är det fönstermålning som gäller, måtte detta bli sista gången i år som fingrarna fryser fast i målarpenseln.
 
Är det ett tecken på att man har för mycket prylar när man hittar saker som man inte visste att man ägde? Kan vara så. Det hände mig här om dagen när jag skulle plocka tillbaka mitt julporslin som jag visade förra veckan. I en av tomtekannorna hittade jag en påse full med små julkulor i regnbågens färger. Gamla och slitna och charmiga till tusen. Eftersom jag har två likadana kannor så är det mest den andra jag använder  och inte har jag haft en tanke på att det kunde dölja sig en liten skatt där i. De måste ha legat där sedan 2007 då jag köpte mycket julkulor från USA. De kommer passa finfint i Lilltjejens pastellgran i jul.
 
Förresten, är det bara jag som märkt att julbloggar.se är segast i världen? Det kan ta upp till 10 timmar innan mina inlägg syns där. Galet segt!
 
Ha en härlig dag alla fina!
 
 

7 kommentarer:

Jul hos Linda sa...

Så vackra!

Tess sa...

Åhhh precis som jag vill ha.... pastellig men samtidigt gammaldags gran... med gamla bokmärken också...

A holly jolly christmas sa...

Oj så fina!

Julbordscatering.se sa...

Helt otroligt, jag hittade till din julblogg via fira jul hemsidan. Så himla kul att det inte bara är vi som bedriver catering och julbord stockholm som pratar om julen redan nu i oktober. Det är med spänning som jag vänatr och ser vad som kommer komma i uppdateringar. Gärna någonting med julmat och recept så kan vi utbytta tankar.
Allt gott, Anders!

Jessica sa...

Ja, där är det segt, jag missar dina inlägg hel tiden...men blogger är sjukt segt det också när det gäller att få upp inlägg.

Underbart att hitta bortglömda skatter - speciellt när de är sådär snygga!

Victorias Jul sa...

Vilka fina julkulor. Håller med om att jubloggar är segt, det tar lång tid innan inläggen syns

Lisas Vinterland sa...

Sv: Skönt att någon känner igen sig! Jag tänker likadant - är rädd att julkänslan är frånvarande på grund av allt julbloggande! Det mest märkbara var när jag klev in på rusta som hade tagit fram julpyntet, och inte fick den där varma härliga känslan. Det kändes inte något speciellt, mer som att jag var där på uppdrag att rapportera till julbloggen och inte för mig själv. Bara hoppas att det förändras närmare jul! Ha en bra dag du med, kram!