onsdag 30 oktober 2013

Mer pyssel till paketen

 
Hej!
 
Som jag nämnde tidigare verkar det som att årets julklappar kommer att få en lite pastellig touch till Lilltjejens stora glädje. Väldigt ojuligt kan tyckas. Ja, kanske det.. Men galet snyggt. Är helt såld på smutsiga pasteller i år när det gäller allt. Rött, vitt, rosa, turkost, grönt och mint - en perfekt mix julen 2013.

 Paketen kommer även i år att slås in i enkelt enfärgat papper från IKEA - brunt och rött eftersom jag har en hel drös med rullar kvar. Till det blir det alltså dessa tags. Även dem gjorda på material som blivit kvar från förra årets julpyssel. Några är små. Några är stora. De större är tänkt att rimmas på. Det syns inte på bilderna men figurerna sitter fast med små häftkuddar så att de kommar upp lite från bakgrunden och skapar en tredimensionell känsla. Skulle kunna göra hur många tags som helst när jag väl kommer igång. Men i år blir det inte så många paket som det brukar så det kanske räcker så här. Finns ju andra roliga sätt att pimpa paket på också.
 

Tagsen ska såklart få hål och fint snöre också. Kanske i spets. Det här är också ett perfekt pyssel när man pysslar med barn. Får de bara lite hjälp med saxen så tycker i alla fall min dotter om att limma och dekorera. Inget less is more här inte.


Vi har planerat in en glögg och pysselkväll för vuxna i december. Datum är inte spikat än. Måste surfa runt lite så inpirationen är maxad inför den kvällen. Glögg, pyssel, julmusik och trevligt sällskap - längtar redan!

Kramar

6 kommentarer:

Jul i Laloland sa...

Superfina!
Jag gillar också s,utsiga pateller - jättesnyggt.

Maries strålande jul sa...

Jättesöta tags, visst är det roligt att julpyssla tillsammans.

Julkulan sa...

Va mysigt, smart att göra pyssel av paketinslagningen! Ibland vill man ju bara pyssla men vet inte riktigt vad.. Perfekt!

Carina sa...

Vilka härlig bilder, superfina färger! Och bra och "lagom" avancerat pyssel med barn!

Jul i Laloland sa...

sv: Tack! Ja, jag ska ut i helgen ock leta tänkte jag, får se om något spännande dyker upp på bloggen sen.

Andrea iB ~Fotografering, vardag och drömmar ~ sa...

Underbart med julpyssel!