söndag 20 oktober 2013

Lite mer vinter och välkommen in i värmen

Jag vill passa på att hälsa alla nya läsare välkomna! Så kul att det redan är runt 1000 besökare per dag trots att vi bara är inne i mitten av oktober. Och 37 nya följare på Bloglovin som tillkommit senaste månaden. Och alla nya Instagramföljare! Så kul och välkomna i julvärmen ska ni vara! Hoppas att i alla fall några av er hänger kvar hela vägen fram till jul. Jag har sett att många julbloggare har kört en presentation av sig själva, jag ska väl försöka knåpa ihop en jag också inom en snar framtid.
 
Snön försvann såklart alldeles för fort. Men små fläckar ligger fortfarande kvar på gräsmattan. Så om jag sätter mig i rätt vinkel och liksom hukar mig lite i vardagsrummet och blundar med ena ögat så ser det ut som att världen fortfarande är vit utanför fönstret.
 
Tog en bild på vintervärlden i rätt vinkel från ena fönstret. Tyvärr insåg jag att jag fortfarande inte har tvättat fönstret efter allt målande vilket måste göras innan nästa snöbomb anländer. Och pelargonerna hänger på sista versen och ska snart klippas ner för vinterförvaring och då får julblommorna ta över i fönstren.

En sak som är mindre bra med snö och kyla  (ja det finns faktiskt negativa sidor också) är att elementen fick sättas på, något som man drar sig för ganska mycket när man har ett stort hus med direktverkande el. Men nu var det bara att bita i det sura äpplet och dra på värmen. Extra surt kändes äpplet just nu eftersom vi för tillfället har dragit upp golvet i hallen med minst sagt självdragiga plankor och ännu har inget nytt golv kommit på plats. Hej då tusenlapparna! Men det gör inget. Det är ju bara vinter en gång om året=)

Trevlig söndag!
 
 
 
 

Inga kommentarer: