torsdag 17 oktober 2013

Lite julshopping på IKEA
I helgen var jag på IKEA för att införskaffa lite hyllor. När jag gick igenom dörrarna slog det mig att visst sjutton, de kanske har fått in alla julsaker! Det hade de inte. Såklart. Men lite saker fanns på köksavdelningen. Många fina skålar och kökstextiler och lite formar till julbaket. Det som fick följa med hem var marsipanformarna och pepparkasformarna i 3D-modell som blev favoriter redan när de första pressbilderna kom. Lilltjejen hoppade gögt av glädje när jag visade vad jag hade köpt. Dessa kommer verkligen att komma till användning n'r det vankas julbak. Allt annat fint stod jag emot. Som tex pralinformarna som jag ändå inte kommer använda. Och en rullande pepparkaksform som gör fler mönster samtidigt, rolig grej men ack så onödig när man har så många fina pepparkaksformar redan och barn som gärna använder varenda en. Något annat jag behövde var ljus. Ingen höst, vinter och jul utan ljus. Ljuslagret hemma är ännu inte tomt men det är lika bra att bunkra lite så att man inte står där utan. Gillar IKEAs långa ljus, har provat massor med modeller men dessa är de bästa, stabila med lång brinntid.
 
Eftersom hyllorna som jag skulle ha inte fanns på IKEA Örebro så får det bli en tur till IKEA Västerås snart och då hoppas jag att resten av julsakerna är upplockade. Är det något speciellt av julsakerna på IKEA som ni ser fram emot?
 
Ha en fin dag!
 
 

1 kommentar:

Amandas jul sa...

Mysigt med lite shopping! Jag är bara ute efter doftljus från IKEA men det slinker säkert ner något mer om jag känner mig själv rätt :)