måndag 28 oktober 2013

Höstlovsaktiviteter och pysselplaner

 
 
Hej!
 
En vecka har visst gått sedan senaste inlägget. Var tvungen att stanna upp och pyssla med annat ett tag. En liten höstpaus. Men nu är jag laddad med energi igen efter en mycket efterlängtad utekväll med tjejerna. Här hemma har vi en veckas höstlov framför oss och följer vi planerna blir det en fullspäckad vecka med bakning, kojbygge, skogspromenad och massor med pysslande. Vi får se hur det blir med det.
 
Jag har en del pysselplaner när det gäller årets julpyssel. För min del är det lätt hänt att alla idéer liksom försvinner iväg när jag sitter där på pysselkvällarna. Därför brukar jag förbereda mig med en liten lista på sådant som jag ska komma ihåg. Den här lilla listan hänger med hela året så att jag kommer ihåg att införskaffa sådant där som är viktigt. Som kottar, ekollon och sånt. Förra året skulle jag pyssla med ekollon hade jag bestämt. Men att leta ekollon när första snön redan har lagt sig är dödsdömt. För det första är det svinkallt om händerna och för det andra så när du väl tagit dig igenom snölagret så inser man snabbt att ekorren redan samlat ihop dem. Men i år är jag förberedd. Här i stan finns det ekar överallt så för någon vecka sedan gick vi en sväng och plockade ett gäng. Förhoppningvis hinner vi pyssla lite senare. Men först ska huset städas.
 
Ha en fortsatt fin dag!

1 kommentar:

Amandas jul sa...

Ser fram emot lite pyssel på bloggen. Och kanske några smaskiga recept? :)