måndag 21 oktober 2013

Finaste julkortet genom tiderna

Foto: Mokkasin
 
Jag är totalt nerkärad i dessa julkort från Rifle & co som finns hos Mokkasin. De måste vara de vackraste och mest välgorda kort jag någonsin sett.Tänk att få ett sånt här kort i brevlådan. Vilken lycka! Så synd att man inte bara kan köpa ett kort får du hade den fått bli tavla här hemma. Eftersom jag inte skickar julkort så känns det onödigt med ett 10-pack. Dessutom är de redan slutsålda. Men kanske, kanske att de kommer i lager igen. Och kanske, kanske ska jag köpa lite julklappar från Mokkasin (finns ingen som slår in så fina paket som Sofia) och då kan det hända att julkorten slinker med. Men vad ska jag göra av de andra 9? Har svårt att tänka mig att någon av mina vänner uppskattar julkort. Och det gör lite ont i hjärtat vid tanken på att dessa skönheter skulle hamna i sopkorgen. För så fina som de är så förtjänar de att sparas.
Hmm...någon som har en lösning på det i-landsproblemet?
 
Foto: Mokkasin
 
På tal om Mokkasin så är dessa tags inte heller så dumma att pimpa paket och brev med. Slutsålda de
med. Såklart. Men vi hoppas på en leverans till även av dessa.

Foto: Mokkasin

Ytterligare en nyhet hos världens bästa webbshop är babushkakrubbafigurerna (långt ord och säkert väldigt felstavat). Så söta och kul idé! Väcker lite ha-begär där också. Men jag har redan kikat på några andra babushadockor hos Mokkasin som eventuellt ska bli en julklapp till Lillebror och som fungerar året runt. Tänk om man vore gjord av pengar... men just ja, konsumtionsstopp var det ja..hmm.
Foto: Mokkasin

12 kommentarer:

Erica AKA Tomtens Dotter sa...

Tja upplevr du det som ett stort problem kan jag självklart ställa upp som mottagare av ett av korten :-D

Anna sa...

Håller med om att man paketet i sig är ljuvligt att få från Mokkasin. Som att beställa julklappar till sig själv utan att egentligen göra det =). Jag kan oxå tänka mig att få ett fint litet kort på posten! =). Blir det någon julbloggsträff kanske det finns flera som vill vara med och dela där!

Johanna sa...

Krubbfigurerna är jag också lite sugen på. Men man kan ju inte köpa allt man vill ha...

Johanna sa...

Krubbfigurerna vill jag också ha. Men man kan ju inte köpa allt man vill ha...

Tina sa...

Oh jisses du vilka härliga kort! Den där hemsidan måste jag kolla in, tack!

Helenes Jul sa...

Oj va fina, de ska jag definitivt kolla in!

Jul i Laloland sa...

Åh va sött!
Nu syns förresten ditt inlägg tidigt....kanske något hört dig och fixat och trixat lite i blogger? ;)

Victorias Jul sa...

De där julkrubbsfigurerna funderar jag på om jag ska köpa eller inte

Jessica sa...

Men.. Kan du inte använda korten som paketadresser då? Det skulle väl ingen ha någon invändning mot, att få ett så fint kort på sitt paket? ☺

Anonym sa...

Nydlige kort! Vennene dine må da bli glade for å få kort? Eller slekt og venner? Må sjekke den siden-trenger mange kort :) Lene

ANNA sa...

Jag gör egna julkort å lägger ner åtskilliga timar och massor av energi på att måla, pyssla, greja dona och färdigställa dem. JAg vet att de flesta so mfår dem sparar dem kanske inte i många år men de får stå framme länge och sparas et tag och det är attans uppskattade. Andra verkar inte riktigt fatta hur mycket som ligger bakom... tyvärr...

ANNA sa...

Jo, besök gärna min alldeles nystartade julblogg http://wonderings.blogg.se/christmaswonderings/ Jag har länkat dej där eftersom jag tycker din julblogg passar mej så bra.