söndag 20 oktober 2013

En liten fråga...

Gokväll!
 
Jag har en liten fråga till er andra julbloggare. Är det bara min blogg vars inlägg inte kommer upp överhuvudtaget på julbloggar.se? Visst att det har varit några timmars fördröjning tidigare men de senaste inläggen jag skrivit har inte kommit upp alls. Aptråkigt! För att testa om det funkade så la jag upp ett inlägg på bloggen imorse, 06.30 en söndagsmorgon borde inte trycket på sajten vara allt för stort. Men nepp, ingen inlägg har fortfarande kommit upp ca 13 timmar senare. Blir så less när saker inte funkar som det ska för det verkar såklart bara gälla min blogg. Har loggat in men där står det att den är aktiverad. Och inte finns det någon support att kontakta heller.
 
Ha en fortsatt fin kväll!
 
Kramar

6 kommentarer:

Hanna - Deck the halls sa...

Njä, inte att inläggen uteblir helt. Däremot är det en EXTREMT fördröjning. Man ser ju på julbloggar.se vilken tid inläggen postades från början? Det är flera andra bloggars inlägg som läggs upp före mina trots att jag lade upp mina tidigare. Så när mitt inlägg äntligen dyker upp, så hamnar det på typ sida 2 direkt, inte jätteskoj ;)

Men jag tror inte det är nåt att göra åt, har för mig att de guldklimpar som kämpat med dessa samlingssidor har försökt att få det att funka förut, men att det alltid slutar med att det segar jättemycket. Tyvärr :/

Jul i Laloland sa...

NEEEJ! Du får inte sluta julblogga. Din är ju en av de bästa!!!
Sen förstår jag grejen med att inte ha så mycket att skriva. För min del är det så att "livet" tar mycket tid, och i år blev sommaren så lång så man är "inte där i julkänslan" på samma sätt. Kanske blir bättre när allt kommer närmare jul med bakning och allt....?

På bloglovin ser jag din blogg, men inte i min lista över bloggar och på julbloggar.se känns det som att bara de som lägger minst ett inlägg om dagen kommer med (för där är inte jag heller med speciellt ofta, trots inlägg)

Amandas jul sa...

Jag är sällan inne på julbloggar.se faktiskt utan använder mig utav bloglovin. Jag har dock märkt att när jag försöker gå in på www.julbloggen.se som din adress är så hamnar jag inte hos dig utan på ett "parkerat webhotell". Jag måste istället googla på "julbloggen" och gå in via den vägen. Lite frustrerande när det är rätt adress och allt...

Lisas Vinterland sa...

Jag upplevde att det gick supersegt när jag hade min förra adress! Det kunde ta 6-7 timmar innan inläggen kom upp, med min nya adress går det fortare samtidigt som vissa blogg.se bloggar får vänta ett helt dygn. Och andra bloggar behöver inte vänta alls. Har ingen aning om varför det är så pass ojämnt som det är, jag har hjälpt Jon som är ansvarig att aktivera bloggarna senaste året men har tyvärr ingen annan makt än att just trycka på aktiveraknappen :/ Väldigt irriterande. Och det har jag slutat hjälpa till med nu när sidan är så pass seg!

Anonym sa...

Jag har ingen egen julblogg-än- men jag har lagt in alla trevliga julbloggar jag hittat under Mina Favoriter, så jag alltid hittar tillbaka er alla som bloggar (och slipper julbloggar.se).

ANNA sa...

Jag tycker den sidan är knepig öht. Jag försökte gå med förra året, fick till en användare (med min vanliga blogg som jag har massa juligt i under höst å vinter)och kunde logga in en eller två gånger. Sen fanns jag plötsligt inte alls...

Tipp tapp tip tapp...