torsdag 26 september 2013

Loppad gammal julbok 
God morgon!
 
Hoppas att ni njuter nu när kylan börjar komma smygande över hela landet. Första frostnatten har varit och även fast jag visste att det var på gång så kom det ändå som en chock. Har massor att göra ute som måste göras nu när temperaturen börjar sjunka - skörda i grönsakslandet, ta in pelargoner, plantera buskar och ställa iordning utemöbler. Förhoppningvis är solen framme imorgon för då blir det en utedag med barnen. Senaste dagarna har gått åt till att måla fönster, måste passa på nu när det fortfarande går att ha fönstren öppna. Men lite kallt om fingrarna är det.
 
På lördag väntar vintagemässa i Stockholm. Hoppas på några fynd till klänningssamlingen.
 
På tal om fynd.
Senaste loppisfyndet med anknytning till julen - en julbok. Har bläddrat lite snabbt i den och den kommer garanterat läsas dagarna innan jul. Jättemysig med fina bilder. Lite extra charmigt med texten i början av boken, en julklapp till en liten flicka 1967. Jag måste börja bli bättre på att skriva en hälsning och årtal när jag ger bort böcker, det blir lite mer personligt så och kul för eftervärlden om inte annat.
 
Kramar till er3 kommentarer:

Maria sa...

Åh vad härligt med en bok från förr! När jag var liten hade jag en tjock bok med många olika julsagor i. Vet inte vad den hette eller vart den är, men kom på detta nu och vart väldigt angelägen om att hitta den. Tack!

Victorias Jul sa...

Vilket roligt fynd

Ina sa...

Vad gullig! Själv läste jag "Klart spår till Tomteboda" varje december. Jag fick den när jag var sex år och inte riktigt kunde läsa hela själv än. Minns det så väl:) Ska bli kul att kolla din blogg:)